Ikdraagjewel.nl

Over ikdraagjewel.nl

Hoi! Ik ben Maaike en ik  ben moeder van drie heerlijke jongens en ik ben sinds begin 2018 ook draagconsulente in Enschede!

Onze oudste zoon is geboren in 2011 en na zijn geboorte kwam ik langzamerhand in aanraking met het dragen, eerst met dragers en later met doeken. Onze tweede had heel veel moeite met slapen en heeft de eerste maanden veel tijd in de draagdoek doorgebracht. Met hem ben ik intensief gaan dragen en heb ik ook het rugdragen met doek ontdekt. De doek heeft hem lang comfort en veiligheid gegeven. Onze derde vond het heerlijk om te plakken, maar zocht het niet zo op als zijn broer. Ik draag hem nog steeds geregeld, maar de grootste reden nu is dat hij nogal ontdekkend is en dat dat niet altijd goed uitkomt! Maar ook blijft de doek voor hem een veilige plaats en een plaats waar hij altijd rust kan vinden, ook als hij niet lekker in zijn vel zit.

Na jaren gedragen te hebben en het dragen al heb weten te delen met de mensen om mij heen, wil ik nu heel graag meer mensen in aanraking laten komen met het dragen. Dat was mijn reden om het certificaat Draag Consulent deel I te halen en als draagconsulente aan de slag te gaan!

Ik heb mijn opleiding gedaan bij het instituut voor hechting en ik ben aangesloten bij de vereniging voor draagdoek consulenten.