Ikdraagjewel.nl

Consulten

In een consult behandelen we een van te voren afgesproken vraag. Dit kan zijn het bijschaven van een knoop of advies bij het gebruik van een drager of het aanleren van een knoop. Per vraag wordt er gekeken naar hoeveel tijd het ongeveer zou kosten. Per uur vraag ik 40 euro. Na een consult ben ik bereikbaar voor vragen en advies rondom wat er behandeld was tijdens het consult.

Bij een consult waarin we een knoop aanleren beginnen we met het oefenen van de knoop, hiervoor gebruiken we poppen. Mijn poppen hebben een engelengeduld en zijn altijd vrolijk, ze wegen ongeveer 3 kilo en hun gewicht is verdeeld, waardoor ze in de doek of drager voelen als baby’s. Tijdens het oefenen is het fijn als iemand anders voor je kindje kan zorgen.

Ik verzorg deze consulten in en rondom Enschede, het kan bij je thuis, maar kan ook bij mij als dat beter uitkomt. Voor Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Losser en tussenliggende dorpen reken ik geen reiskosten.

Hieronder volgen wat voorbeelden van consult vragen met de bijbehorende prijs. Voor het boeken van een consult zie de contact pagina.