Consulten

De hier genoemde consulenten verzorg ik in en rondom Enschede.

 • Standaard Consult
  Algemene introductie in dragen en het aanleren van 1 knoop. Welke knoop spreken we van te voren af. Dit consult duurt ongeveer 1.5 uur.
  50
  .
 • Standaard Consult x2
  Algemene introductie in dragen en het aanleren van 1 knoop voor twee personen. Welke knoop spreken we van te voren af. Dit consult duurt ongeveer 2 uur. .
  75
  .
 • Opfris Consult
  Kort consult, van ongeveer 30-45 minuten, opfrissen van bijvoorbeeld een knoop of van het op de rug positioneren van je kind. Dit consult is een optie als je al wat knoop ervaring hebt.
  30
  .
 • Zwangerschaps Consult
  De combinatie van een volledig consult en een kort consult. De ene tijdens de zwangerschap (met poppen) en de andere als de kleine er eenmaal is. Hoe de tijd verdeelt wordt, kunnen we samen afstemmen.
  60
  .

Mocht je niet weten waar je naar op zoek bent, maar je wilt wel heel graag gaan dragen. Neem dan even contact op, er is ook een optie om even aan wat verschillende doeken en dragers te voelen en wat verschillende opties uit te proberen. Mocht je al dragen maar een knoop lukt niet zo goed, of bij rug dragen zou je heel graag een keer met een pop willen oefenen in plaats van met je eigen kindje, ook dan kom ik graag langs voor een opfris cursus!

Consulten kunnen bij je thuis of bij mij. Voor Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Losser en tussenliggende dorpen reken ik geen reiskosten.